Žena z Chomutova okradla svého německého přítele, když byl na záchodě. Přišel o desítky tisíc korun
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Svého přítele měla podle policistů okrást 33letá žena z Chomutova. Dotyčná udržovala několik let důvěrné přátelství se seniorem z Německa, který se s ní pravidelně navštěvoval a měl jí také finančně podporovat. To jí však asi nestačilo.

"Při jedné z jeho návštěv u ní v bytě využila chvíle, kdy si odskočil na toaletu a z jeho příruční tašky mu měla sebrat platební kartu. Muž ještě v ten večer z Chomutova odjel, aniž by cokoli tušil. Jak později zjistil, jeho karta byla vzápětí použita k osmi neoprávněným transakcím. Ty spočívaly ve výběrech finanční hotovosti v celkové částce 42 tisíc korun a dále několika platbách v různých obchodech v součtu za přibližně 11 tisíc korun. Ke všem těmto transakcím došlo v Chomutově a bylo tedy zřejmé, kdo mohl mít popsané jednání na svědomí. Mužovu domněnku poté potvrdilo i šetření provedené chomutovskými policisty," uvedla k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel ženu, která byla již v minulosti opakovaně soudně trestána, obvinil ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí jí až dvouleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru