Kradl jako straka i přes to, že byl v podmínce. Teď už je mladík ve vazbě
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Pobyt na svobodě skončil včerejšího dne pro 22letého muže z Jirkova, který byl kvůli své trestné činnosti na základě soudního rozhodnutí umístěn do vazební věznice.

Muž se měl během letních prázdnin dopustit dvou krádeží. První oznámení přijali jirkovští policisté v červenci. "V areálu Kludského vily v Jirkově měl původně neznámý pachatel odcizit příruční tašku, která byla položená na schodišti. Přitom zřejmě využil chvíle, kdy majitel tašky na ni nedával pozor. Uvnitř byl mobilní telefon a klíče. Provedeným šetřením policisté zjistili, že krádež má mít na svědomí právě zmíněný Jirkovan," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podezřelý muž byl později zadržen v souvislosti s další krádeží. K ní došlo v pondělí večer v supermarketu na Chomutovsku. "Muž si na prodejně do kapsy bundy vložil kosmetické zboží v hodnotě bezmála 2.500 korun, a aniž by zaplatil, prošel pokladní zónou. Zmizet s lupem však nestačil, zastavil ho totiž pracovník bezpečnostní služby, kterému zboží na vyzvání vydal. Přivolaní policisté muže zadrželi a umístili do cely. Sdělili mu podezření za spáchání obou popsaných krádeží. Zpět na svobodu se už dotyčný nepodíval," dodala mluvčí. 

Podezřelého, který byl vloni odsouzen za loupež k podmíněnému trestu odnětí svobody v trvání tří let, totiž soud poslal do vazby. Za mřížemi může vzhledem k opakování trestné činnosti strávit v případě odsouzení až tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru