FOTO: Náves Červeného Hrádku ožila, revitalizace je hotová
Náves Červeného Hrádku ožila. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Osada Červený Hrádek je teď jako z obrázku! Oživení návsi a rekonstrukce zdejších komunikací byly druhou největší investicí letošního roku. Akce začala loni v září a skončila v polovině srpna, podle plánu. Uvedla jirkovská radnice.

Mnohem hezčí podobu získal parčík na návsi. Probíhaly v něm rozsáhlé terénní úpravy. Vznikly tu nové chodníčky, prostor byl osazen stylovými lampami a lavičkami. Teď už jen zbývá, aby se zazelenaly travnaté plochy.

Celková revitalizace přišla město na necelých 17 miliónů korun. Lidé se tu dočkali nových vozovek a chodníků, dalších parkovacích míst, opravené autobusové zastávky, lepšího a úspornějšího veřejného osvětlení.

V průběhu září ještě v blízkosti zdejší mateřské školy vznikne nové dětské hřiště.

FOTO

Jirkov1

Jirkov2

Jirkov3

Jirkov4

Jirkov5

Jirkov7

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru