Zloděj se marně snažil vloupat do prodejny potravin. Místo lupu si teď může odnést až tříleté vězení
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Muž se rozhodl vykrást prodejnu potravin v Chomutově. Přestože šlo o zkušeného recidivistu, který nekradl poprvé, se zámkem na dveřích prodejny si neporadil. Místo lupu si tak nejspíš „odnese" až tříletý pobyt za mřížemi.

Koncem září přijali chomutovští policisté oznámení o pokusu vloupání do prodejny potravin v ulici Palackého. Neznámý pachatel tam kolem půlnoci zkoušel pilníkem vypáčit zámek zamčených dveří, který tím poškodil. Dovnitř se mu však dostat nepodařilo. K jeho smůle se naopak policistům podařilo zjistit jeho totožnost a hned následující den si pro něj přišli. Po zadržení a výslechu mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže ve stadiu pokusu. S ohledem na jeho nedávné odsouzení pro stejný trestný čin mu nyní u soudu hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru