Vandal poškodil v Klášterci nad Ohří sítě na sportovním hřišti. Škoda přes 20 tisíc korun
Foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v předchozích dnech poškodil ochrannou a brankovou síť na multifunkční aréně v Lesní ulici. Způsobil tím škodu 20 tisíc korun, která však není konečná, protože bude nutné poškozené sítě demontovat a místo nich dát nové.

Poškození bylo nahlášeno Policii ČR, která se tímto případem zabývá. Viník svým chováním způsobil městu škodu na majetku v hodnotě 20 000 Kč (cena zahrnuje pouze samotné sítě bez nákladů na demontáž poškozených a montáž nových sítí). V případě dopadení pachatele bude požadována náhrada škody. S doplňujícím svědectvím neváhejte kontaktovat PČR.

Takto dopadla branková síť. Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří

0410klasterecvandalposkodilsitenahristi

0410klasterecvandalposkodilsitenahristi3

Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru