Opilý muž škrtil svou sestru. Zkrvaveného ho z místa činu odvezla policie
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Z bytu jednoho z panelových domů v ulici Jirkovská se ozýval křik a rány. Alkoholem posilněný muž se pohádal se svojí rodinou až tak, že napadl svou sestru a škrtil ji. Se zkrvaveným obličejem ho z místa odvezla policie.

Hlídka chomutovské městské policie byla přivolána do ulice Jirkovská, kde mělo docházet ve vyšších patrech jednoho panelového domu k hádce a ozývá se tam křik a rány. Na místě strážníci narazili na muže, který byl zcela zjevně pod vlivem alkoholu a díky jeho vizuálu byl nepochybně účastníkem incidentu, protože měl na obličeji a krku čerstvě krev a odřeninu. Dle jeho slov tam došlo k hádce mezi ním a rodinnými příslušníky.

U bytu se dále strážníci dozvěděli, že měl muž napadnout a škrtit svou sestru a jejich matka se je snažila od sebe odtrhnout. Napadená žena byla psychicky rozrušená a přivolaná zdravotnická záchranná služba si ji převzala k ošetření. Muž byl omezen na osobní svobodě pro podezření ze spáchání trestného činu a byl vyzván, aby se otočil čelem ke zdi a dal ruce za záda, aby mu mohla být nasazena pouta. Na místo dorazila i Policie ČR, která si událost převzala, a strážníci asistovali při převozu osoby na služebnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru