Chodil po městě a vyhazoval odpadky z kontejnerů. Dostal pokutu
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Věci vhodné k použití či zpeněžení nejspíš hledal muž v chomutovských kontejnerech. Různé předměty vyhazoval z popelnice přímo na ulici. Na místě zasahovali přivolaní strážníci, od kterých si vysloužil za své počínání pokutu.

Strážníci Městské policie Chomutov byli vysláni prověřit telefonické oznámení do ulice Karolíny Světlé, kde měl muž vyhazovat obsah kontejnerů na ulici. Po příjezdu na místo byl muž ztotožněn a za přítomnosti hlídky si veškerý nepořádek po sobě řádně uklidil. Hlídka dále zjistila, že to nebyla jeho první akce v tento den a tak se úklid konal i u kontejnerů za katastrálním úřadem. Za své protiprávní jednání muž dostal od hlídky pokutu.

0610chomutovvyhazovaniodpadkunazem2

Foto: Městská policie Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru