Se zbraní v ruce mu vyhrožoval zabitím. Druhý muž vytáhl na svou obranu teleskopický obušek
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Před casinem v obchodní zóně v Otvicích došlo koncem září k dramatické události. Vykázaný host vytáhl na muže, který se zastal pracovnice podniku, zbraň a vyhrožoval mu, že ho zabije. Později bylo zjištěno, že šlo o repliku. 

Vše začalo konfliktem uvnitř podniku kvůli nevhodnému chování jednoho z hostů. Pracovnice casina měla proto požádat muže pracujícího venku, aby jí pomohl vyvést zmíněného hosta z budovy ven. Přitom mělo mezi muži dojít ke slovní rozepři a venku pak měl vyvedený muž vytáhnout krátkou zbraň. Napadený muž neváhal a šel do svého auta, odkud vyndal teleskopický obušek a šel směrem k agresorovi. Ten na něj mířil zbraní s tím, že ho zabije a že vylezl z vězení. Pak místo opustil.

Policisté posléze šetřením zjistili, že podezřelým mužem by měl být 38letý Chomutovan, u kterého pak zajistili plastovou repliku krátké střelné zbraně. Dotyčný se k jednání doznal s tím, že na napadeného muže mířil právě touto plastovou maketou zbraně. To však nic nemění na skutečnosti, že muž je podezřelý ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. V krajním případě by ho mohl soud potrestat až tříletým odnětím svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru