Řidiči, pozor! Silničáři začnou opravovat třináctku u Matyldy. Jízdní pás od Chomutova na Most bude uzavřen
Silnice č. 13 u Matyldy. Ilustrační foto
Chomutov

Most/Chomutov - Redakce zpravodajského serveru e-mostecko.cz přináší informace k plánované opravě části silnice č. I/13 v Mostě - Souši poblíž jezera Matylda.

Oprava proběhne v termínu 7. listopadu až 15. prosince 2022. V první etapě dojde k údržbě komunikace v úseku od velkého kruhového objezdu v Souši přibližně na úroveň opačného konce jezera Matylda, jde asi o čtyři a půl kilometru silnice. Provoz bude svedený do jednoho jízdního pásu. Uzavřený bude jízdní pás od Chomutova na Most. Snížena bude rychlost na 70 kilometrů v hodině a dočasně nebude obsluhována autobusová zastávka Most - Souš - Vrbenský ve směru na Most.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru