Policisté objasnili vloupání a krádež elektrokola a elektrokoloběžky. Na svědomí to má recidivista a jeho komplic
Ukradené elektrokolo. Foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policejní vyšetřovatel zahájil v říjnu trestní stíhání dvou mužů ve věku 25 a 48 let, kteří měli z kolárny panelového domu v Lesní ulici v Klášterci nad Ohří ukrást elektrokolo značky Crussis a elektrokoloběžku značky VeGA. Škoda způsobená odcizením těchto věcí byla nakonec vyčíslena na bezmála 33 tisíc korun.

Dotyční se měli krádeže dopustit v průběhu zářijové noci, a to společnými silami. Jeden z nich měl z kolárny odvézt kolo a druhý koloběžku. O případu jsme tehdy informovali zde.

„Oba muži jsou nyní obviněni ze spáchání trestného činu krádeže. Mladšímu z nich za ni u soudu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Staršího muže by vzhledem k jeho nedávnému odsouzení pro krádež (dotyčný je navíc až do února 2025 tzv. „v podmínce“) mohl soud potrestat až tříletým pobytem za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru