V Klášterci někdo ukradl plně vybavený karavan v hodnotě 150 tisíc korun. Policisté žádají veřejnost o pomoc
Ukradený karavan. Foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Policisté pátrají po pachateli, který pravděpodobně v průběhu noci z neděle 23. října na pondělí 24. října ukradl z neoploceného pozemku v ulici Karlovarská v Klášterci nad Ohří odstavený karavan. Jedná se o karavan značky Dethleffs, typ EF2, bílé barvy, kompletně interiérově vybavený, který měl poškozené pravé přední poziční světlo. Krádeží karavanu byla způsobena škoda předběžně vyčíslená na 150 tisíc korun.

Policisté žádají občany, kteří by měli jakékoli poznatky k popsané krádeži, případně k výskytu odcizeného karavanu, aby je sdělili na Obvodní oddělení Policie ČR v Klášterci nad Ohří, ulice Polní 685, tel.: 974 434 600 nebo využili bezplatnou telefonní linku 158.

0311klasterecukradenykaravan2

0311klasterecukradenykaravan3

Ukradený karavan. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru