Recidivista česal jablka ze sadů. Avšak načerno a jen pro sebe a své kumpány
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Třicetiletý muž z Klášterce nad Ohří čelí podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Té se měl dopustit nejméně ve dvou případech, kdy ze sadů za pomoci dalších mužů ukradl jablka v celkové hodnotě vyčíslené na 4.500 korun.

Při jedné z krádeží byli muži přistiženi zaměstnancem sadů a na místo byli přivoláni policisté. S ohledem na hodnotu odcizených jablek by se jednalo o přestupek, avšak dotyčný byl v nedávné minulosti opakovaně soudně trestán pro trestný čin krádeže.

„Z tohoto důvodu se nyní bude kvůli krádeži jablek opět zodpovídat ze spáchání trestného činu a v krajním případě by mu u soudu mohl hrozit až tříletý trest. Jednání jeho společníků je řešeno jako přestupek," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru