Na krádež si přivstal. Plán mu však nevyšel úplně podle jeho představ
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Už v sedm hodin ráno navštívil koncem října 27letý muž prodejnu chomutovského supermarketu. Cíl měl jasný, nabrat si na prodejně zboží a vypařit se bez jeho zaplacení. S plány na snadnou krádež se však trochu přepočítal.

Z regálu si nabral několik čokolád a deodorant a vše ukryl pod bundu. Jeho nápad se mu do zdárného konce dotáhnout nakonec nepodařilo. Prošel sice prostorem pokladen, aniž by za ukryté zboží zaplatil, v tuto chvíli ho však oslovila přímo vedoucí prodejny, které se ke krádeži přiznal. Lup tedy musel vrátit a navíc skončil v rukou policistů. Ti ho zadrželi a sdělili mu podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

„V tomto oboru již má dotyčný zkušenosti z minulosti, kvůli dřívějšímu odsouzení za majetkovou trestnou činnost si teprve vloni ve věznici odpykal nepodmíněný trest odnětí svobody. Kvůli opakování obdobného jednání by mu nyní u soudu v krajním případě mohl hrozit až tříletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru