Recidivista skončil znovu za mřížemi. Kromě ukradeného mobilu měl na svědomí i opakované krádeže oblečení v obchodním centru
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Za mřížemi vazební věznice skončil v pátek 27letý muž z Chomutova, který se měl opakovaně dopouštět majetkové trestné činnosti. Kradl jak oblečení v obchodech, tak neváhal i využít chvíle nepozornosti majitelky mobilního telefonu, který si obratem přivlastnil.

V minulém týdnu jsme informovali, že dotyčný je podezřelý z krádeže mobilního telefonu z mezipatra panelového domu, ke které došlo koncem října (psali jsme zde). O pár dní později policisté tohoto muže zadrželi v souvislosti s krádeží oděvů v jedné z prodejen v Obchodní zóně Otvice. Policisté dále zjistili, že podezřelý zřejmě v tomto obchodě nekradl poprvé. Drobné krádeže se tam měl totiž dopustit i ve druhé polovině října. Celkem měl takto ukrást oblečení v hodnotě přes tři tisíce korun.

„Zmíněná protiprávní jednání policisté sloučili ke společnému řízení a spis předložili státnímu zástupci v rámci tzv. zjednodušeného zkráceného přípravného řízení. Státní zástupce pak soudu předložil návrh na potrestání a soud poté rozhodl o umístění zadrženého muže do vazební věznice. Kvůli opakování majetkové trestné činnosti by mohl za mřížemi pobýt až tři roky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru