OBRAZEM: Chomutovští policisté nacvičovali zásah na stadionu proti agresivním divákům. Figuranty byli studenti místní střední školy
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Minulý týden proběhl na zimním stadionu Rocknet Aréna v Chomutově nácvik činností pořádkové jednotky chomutovských policistů. Námětem cvičení byly zákroky v případech diváckého násilí na stadionech, při nichž si policisté procvičovali bezpečný pohyb v prostorách stadionu včetně hlediště, ale i modelové situace, které mohou vzniknout při sportovních zápasech.

Policisté si vyzkoušeli zákrok proti většímu množství osob, zákrok proti jednotlivci v davu a další podobné situace. V rámci spolupráce s ESOZ (Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola Chomutov) se cvičení zúčastnili také někteří studenti, kteří byli v pozici figurantů. Měli tak možnost si na vlastní „kůži“ vyzkoušet, jak takové zákroky mohou probíhat.

2111chomutovcvicenizasahunastadionech2

2111chomutovcvicenizasahunastadionech3

2111chomutovcvicenizasahunastadionech4

2111chomutovcvicenizasahunastadionech5

2111chomutovcvicenizasahunastadionech6

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru