Během jízdy naboural dvakrát. Řidič s více než 2 promile alkoholu napáchal škodu 177 tisíc korun
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutovsko - Svou večerní jízdu si měl raději rozmyslet 41letý muž z Chomutovska. Posilněný alkoholem usedl dotyčný v první polovině listopadu v pozdních večerních hodinách za volant osobního vozidla. Když v obci v okrese Chomutov projížděl zatáčkou, manévr nezvládl a najel na silniční obrubník. To ho zřejmě od další jízdy neodradilo a pokračoval dál. Během chvíle však přejel do protisměru, kde naboural do přední části zaparkovaného osobního vozidla. V důsledku nárazu bylo navíc toto auto odraženo dozadu, kde došlo ke střetu jeho zadní části s betonovým květináčem.

Policisté, kteří se po nehodě na místo dostavili, s řidičem provedli dechovou zkoušku. Její hodnoty přesáhly 2 promile alkoholu. Škody, které muž způsobil na cizím majetku, byly vyčísleny na 177 tisíc korun.

„Důsledkem jeho jednání je také podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Soud by ho mohl potrestat odnětím svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru