Podivně oblečený muž s čerstvě zašitým zraněním vzbudil v noci u Chomutovky pozornost
Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutov - Strážníci městské policie v Chomutově byli přivoláni v pozdních večerních hodinách k obchodnímu centru Chomutovka, kde se pohyboval dle oznamovatelky starší muž v nemocničním pyžamu a čerstvě šitou tržnou ránou na čele.

Hlídka se na místě spojila s oznamovatelku, která s mužem do příjezdu strážníků komunikovala. Starší dezorientovaný muž v pyžamu a malé dámské bundě byl strážníky ztotožněn a prostřednictvím operačního střediska městské policie byla dotazována chomutovská nemocnice, zda jim neodešel starší pacient.

Zde strážníci zjistili, že se jedná o propuštěného pacienta, který jak se posléze ukázalo, směřoval ke své matce. Hlídka na místě ověřila, zda není muž zraněný a muže nasměrovala k bydlišti matky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru