Na Chomutovsku se převrátil kamion. Řidič je zraněný, do trávy se vylily desítky litrů nafty
Nehoda kamionu u Křimova. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutov - K dopravní nehodě kamionu, který skončil mimo vozovku na boku, vyjela jednotka hasičů ze stanice Chomutov. Nehoda se stala dne v sobotu před pátou hodinou ranní na silnici I/7 u obce Křimov.

Při nehodě došlo ke zranění řidiče kamionu, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby, informoval Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Vlivem nehody došlo k poškození palivových nádrží kamionu, ze kterých začala unikat nafta. Hasičům se podařilo zachytit a přečerpat 300 litrů nafty. Přibližně 200 litrů nafty uniklo do okolního travního porostu. Na místo byl povolán zástupce životního prostředí a Povodí Ohře.

Komunikace je průjezdná kyvadlově. Na místo byl povolán speciální vyprošťovací automobil ze stanice Ústí nad Labem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru