Jirkovan ukradl tři sladké tyčinky za 60 korun. Hrozí mu až tři roky ve vězení!
Ilustrační foto
Chomutov

Most - Tašku přes rameno asi zaměnil s nákupním košíkem 26letý Jirkovan. Ten měl sobotního odpoledne v jednom z mosteckých obchodů vložit tři čokoládové tyčinky do příručího zavazadla. Určitě doufal, že si toho nikdo nevšimne a vykráčel z prodejny.

Opak byl pravdou. Celou nekalost pozoroval pracovník bezpečnostní agentury, který ho zadržel a předal přivolaným policistům. Ti nepoučitelného zákazníka převezli do cely. "Vyšlo totiž najevo, že v tomto mladém věku už za majetkové trestné činy pobýval téměř tři roky ve vězení, kam ho poslal chomutovský soud. Na obvodním oddělení si převzal sdělení podezření z přečinu krádeže," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Teď bude zlodějíček jistě přemýšlet, zda se vyplatilo ukrást sladkosti za 60 korun. V případě odsouzení se může totiž vrátit do výkonu trestu odnětí svobody až na další tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru