Výměna peněz za přehlédnutí muži nevyšla. Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj -Před pár dny vyrazila hlídka kláštereckých policistů na silnici I/13, kde podle oznámení na linku 158 mělo ve směru od obce Boč do Klášterce nad Ohří podezřele kličkovat osobní vozidlo. Policisté odpovídající vozidlo spatřili na světelné křižovatce v Klášterci, dojeli ho a na výjezdu z Klášterce ho zastavili, aby s ním provedli silniční kontrolu.

"Při této bylo již od začátku podle chování řidiče patrné, že je zřejmě pod vlivem alkoholu. To se také při dechových zkouškách potvrdilo, dotyčný nadýchal hodnoty přes 1,6 promile. Kvůli tomu byl obviněn ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Kromě toho má však 51letý muž ještě další problém. Policisté ho viní, že poté, co byl vyzván k podrobení se dechové zkoušce, jim měl opakovaně nabídnout úplatek. Proto čelí současně obvinění také ze spáchání trestného činu podplacení.

Pokud bude jeho vina prokázána u soudu, může mu v krajním případě hrozit trest odnětí svobody od jednoho roku až do šesti let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru