Při noční kontrole začal muž najednou utíkat, tohle měl u sebe. Řekl i důvod, proč vzal nohy na ramena
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka strážníků městské policie Chomutov si uprostřed noci všimla při průjezdu ulice Zahradní v Chomutově dvou osob. Strážníci zastavili a po vystoupení z vozidla vyzvali muže a ženu k prokázání totožnosti, kontrolovaná žena strážníkům předložila občanský průkaz a v tom okamžiku se muž prudce otočil a dal se na útěk.

Strážníci začali muže okamžitě pronásledovat a po zhruba stopadesáti metrovém běhu ho dostihli, za použití donucovacích prostředků, hmatů chvatů, byl muž omezen na osobní svobodě přiložením služebních pout. Navíc během potyčky mezi zaparkovanými vozidly muži z kapsy vypadl delší útočný nůž.

1501utekkz2

Foto: MP Chomutov

Důvod svého útěku nedokázal vysvětlit a tak byl předveden obvodní oddělení policie České republiky, kde bylo zjištěno, že má zhruba za měsíc nástup do výkonu trestu, kterému se nevyhýbá. Po dotazu proč utíkal vysvětlil strážníkům a policistovi, že se bál jestli už není v pátrání za pozdní nástup do výkonu trestu a prostě jen zazmatkoval. Po uložení pokuty za neuposlechnutí výzvy, byl muž propuštěn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru