Mladík sledoval na ulici dívku a onanoval. Policisté výtržníka dopadli
Ilustrační foto
Chomutov

 

Chomutovsko - Policisté zjistili totožnost muže, který si koncem listopadu vyhlédl v Jirkově dívku, před níž měl pak onanovat.

"Mladistvá dívka šla kolem půl šesté večer pěšky do knihovny v ulici Vinařická. Již v ulici Generála Svobody ji však zřejmě začal sledovat mladý muž, který ji v ulici Hornická došel na vzdálenost jednoho až dvou metrů. Přitom si dívka nemohla nevšimnout, že dotyčný měl v tu chvíli stažené kalhoty a onanoval. Jakmile to zjistila, dala se na útěk. Muž ji nepronásledoval a sám z místa rychle odešel," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté případ na základě oznámení prověřovali a šetřením zjistili totožnost podezřelého. "Tím je teprve 18letý mladík z Jirkova. Kvůli popsanému jednání mu v minulém týdnu sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Soud mu může za jeho spáchání v případě prokázání viny uložit trest odnětí svobody až do výše dvou let," dodala mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru