V Klášterci nad Ohří probíhá konkurz na ředitele či ředitelku základní školy
Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří vyhlásilo konkurzní řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ředitelky ZŠ Krátká. Přihlášku je možné odevzdat do 10. února 2023, předpokládaný nástup je 1. července 2023.

Pokud máte předpoklady pro práci ředitele školy, znáte problematiku řízení školství a školských předpisů a máte organizační a řídicí schopnosti daného typu školy, možná je to šance právě pro vás.

Písemně je třeba doložit mimo jiné přihlášku, strukturovaný životopis, doklad o pedagogické praxi či koncepci rozvoje školy. Písemné přihlášky včetně požadovaných dokladů doručte v uzavřené obálce s označením: „Konkurz ZŠ – neotvírat“, a to buď osobně na podatelnu Městského úřadu Klášterce nad Ohří do 10.02.2023 do 12 hodin, nebo poštou na adresu: Městský úřad Klášterec nad Ohří, Odbor sociálních věcí, školství a sportu, nám. Dr. E. Beneše 85, 431 51 Klášterec nad Ohří tak, aby byla doručena do 10. 2. 2023.

Bližší informace zde.

edeniky 5780

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru