AKTUÁLNĚ: U Kadaňské Jeseně se srazila dvě auta. Jeden řidič byl letecky transportován do nemocnice
Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko - Ve středu před osmou hodinou ráno došlo k dopravní nehodě na křižovatce se silnicí od Kadaňské Jeseně.

"Jednotka ze stanice Klášterec nad Ohří a dobrovolná jednotka z Kadaně vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut u Kadaňské Jeseně. Hasiči z jednoho z vozů vyprostili zraněného člověka a předali jej Zdravotnické záchranné službě. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby a Policie ČR," informují hasiči z Ústeckého kraje na svém facebookovém profilu.

"Podle prvotních informací došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel, z důsledku střetu byl zraněn jeden z řidičů. Ten byl letecky transportován do nemocnice. Policisté jsou na místě a nehodu vyšetřují," řekl policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podle policejního Centra dopravních informací by vyšetřování nehody mělo probíhat do 9:45.  Místo je s opatrností průjezdné.

2501nehoda2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru