Policisté hledají nové posily. Navštěvují maturanty chomutovských středních škol
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - O možnostech uplatnění u Policie České republiky hovoří v těchto dnech se studenty maturitních ročníků středních škol chomutovského okresu policisté.

"Protože chceme do našich řad přijímat nové kolegy a kolegyně, oslovujeme střední školy v okrese Chomutov a navštěvujeme tam maturitní ročníky. Přitom studentům představujeme povolání policisty, seznamujeme je s požadavky, které jsou kladeny na uchazeče o přijetí do služebního poměru a také s benefity, které policie nabízí. Mezi ně patří například náborový příspěvek ve výši 110 tisíc korun nebo nadstandardní finanční ohodnocení. Policista, který bude přijat ke službě v rámci územního odboru Chomutov (případně do jiného okresu v rámci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje) bude mít aktuálně po roce služební příjem přesahující 35 tisíc korun. Stabilní zaměstnání a slušný příjem nejsou zdaleka jedinými výhodami, které toto povolání nabízí, a o nichž se na besedách bavíme," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Další benefity a podrobnější informace jsou k dispozici na webových stránkách Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a Policie ČR.

ViewImage

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru