Kristína Honzírková představí v kláštereckém Krytu svá velká plátna
Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V galerii Kryt svá díla vystaví slovenská malířka Kristína Honzírková. Vernisáž výstavy proběhne v pátek 3. února v 17 hodin.

Tvorba Kristíny Honzírkové na první pohled upoutá hravostí. Jasné barvy, veselá zvířata a neobvyklé kompozice vypadají jako by vznikly pouze pro pobavení a potěchu diváka. Při důkladnějším pohledu se ukáže velmi dobré výtvarné zpracování a inovativní přístup k malbě.

V každém obraze se skrývá příběh, jehož interpretace je plně v rukou diváka.

Kristina Honzírková pracuje s principem náhody. Stejně jako její příběhy nemají jednu jasnou interpretaci, ani její obrazy nevznikají po přesně dané lince. Základ většiny obrazů tvoří abstraktní malba.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru