Nominujte osobnost na cenu Jiřího Popela z Lobkovic pro rok 2023
Foto: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutov chystá již 19. ročník tradičního udílení Ceny Jiřího Popela z Lobkovic. Letošní nominace významných jmen, která se podílela na přínosu v nejrůznějších oblastech veřejného života v Chomutově, mohou lidé zasílat do 30. dubna.

Cena Jiřího Popela z Lobkovic je pojmenovaná po nejznámější chomutovské historické osobnosti Království českého, významném českém šlechtici a především dřívějším majiteli města Chomutova. Tato cena se předává již od roku 2005 a o jejím udělení rozhoduje rada města.
„Je určena pro žijící či nežijící osobnost, která se v různých oblastech veřejného života zasloužila o šíření dobrého jména města nebo svojí činností ovlivnila veřejný život ve městě. Osobnosti mohou nominovat občané, skupiny občanů nebo právnické osoby za přínos v různých oblastech jako je kultura, sport, věda, vzdělávání, lékařství, architektura, ale i další,“ vysvětluje Marek Hrabáč, primátor města.
Své návrhy mohou občané předkládat do konce dubna jednak přes online formulář na webových stránkách cenajpl.chomutov.cz, nebo je zaslat na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně poštou na adresu Statutární město Chomutov, Odbor vnějších vztahů, Silvie Škubová, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru