Takto by to mělo být vždy. Všichni kontrolovaní řidiči prošli na jedničku
POLICEJNÍ PREVENTIVNÍ AKCE V CHOMUTOVĚ. FOTO: PČR
Chomutov

Chomutov – Vybaveni testery na alkohol a návykové látky, ale tentokrát i drobnými pozornostmi, vyrazili poslední únorový víkend v nočních hodinách hlídky chomutovských dopravních policistů do ulic, aby dohlížely na bezpečí na silnicích.

V rámci dopravně preventivní akce se policisté zaměřili zejména na dodržování zákazu požívání alkoholu a jiných návykových látek řidiči dopravních prostředků. To, že alkohol za volant nepatří, tentokrát věděli i všichni kontrolovaní řidiči a řidičky. Ani jeden z nich nebyl pod vlivem žádné návykové látky. Místo problémů si tedy tito řidiči od mužů zákona „vysloužili“ drobné pozornosti, například vůně do auta s logem Policie ČR a příhodným nápisem OPILÝ ŘIDIČ, VESELÝ VRAH.

Přestože tzv. „Suchej únor“ (osvětová kampaň vyzývající k měsíční abstinenci od alkoholu) před pár dny skončil, účastníci silničního provozu by si měli uvědomit, že za volantem musí být střízliví nejen v únoru…

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru