Nevíte si rady s daňovým přiznáním? Do Jirkova přijedou pomoci úředníci finanční správy
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: CC0
Chomutov

Jirkov – Termín pro podání tzv. papírových daňových přiznání k dani z příjmů fyzických osob letos připadá na pondělí 3. dubna 2023. Jirkovští však nemusí nechat vše až na poslední chvíli.

Pro menší obce organizuje Finanční správa ve spolupráci se starosty a na základě evidovaného zájmu také výjezdy do obcí, kde nejsou sídla finančních úřadů, a tam je také možné přiznání podat. Mezi tyto obce se řadí i město Jirkov.
Úředníci Finanční správy přijedou na městský úřad hned dvakrát, a to v pondělí 13. a ve středu 22. března. Budou zde pomáhat s vyplněním daňového přiznání od 13 do 16.30 hodin.
Lhůta pro daňové přiznání, podané elektronicky, je o měsíc delší a posledním dnem pro elektronické podání je úterý 2. května 2023.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru