Vrtačky, nářadí i pneumatiky... Škody se vyšplhaly do statisíců
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutov – Obvinění z pokračujících krádeží čelí 36letý muž z Chomutova. Ten se měl podle zjištění policistů v průběhu loňského roku dopustit několika vloupání, při nichž měl odcizit různé věci v hodnotě přesahující 400 tisíc korun.


„Muž většinou s užitím násilí vnikl do různých objektů v Chomutově a okolí, zejména do skladových nebo stavebních kontejnerů, ale také třeba do garáže či vozidla,“ upřesnila policejní mluvčí por. Miroslava Glogovská. Při vloupačkách měl ukořistit množství různého nářadí, jako elektrické i motorové pily, elektrické brusky, vrtačky, vibrační desku, ale i fukar na listí, elektrocentrálu nebo alu kola včetně pneumatik. Část odcizených věcí se policistům podařilo zajistit a vrátit jejich majitelům.
Chomutovan se měl krádeží dopouštět i přes skutečnost, že byl v minulém roce za podobnou trestnou činnost odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Pokud bude nyní jeho vina prokázána soudem, mohl by s ohledem na výši způsobené škody skončit až na pět let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru