FOTO: Na Zadních Vinohradech zasahovali hasiči a policisté. Co se tu stalo?
Foto: redakce
Chomutov

Chomutov - V pátek ve večerních hodinách vyjely hlídky policie a městské policie v Chomutově na sídliště Zadní Vinohrady, kde byl oznamovatelem hlášen divný zápach či kouř v bytovém domě.

Obě hlídky ihned po příjezdu na místo provedly prohlídku dvou přilehlých vchodů, kontrolu bytů a na místo přivolaly hasiče vzhledem k zjištěného již slabšího zápachu pravděpodobně po spálených potravinách, či plynu.

1203vinohradykz3

Foto: redakce

Na místo se dostavila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chomutov a jednotka dobrovolných hasičů Jirkov. Hasiči provedli, kontrolu bytového domu a měření koncentrací úniku plynu.

1203vinohradykz2

Foto: redakce

Na místě nic nenaměřili a zdroj po spálených potravinách nalezen také nebyl. Nikdo z nájemníků se k původu zápachu nepřiznal. Všechny zúčastněné složky IZS, místo opustily.

1203vinohradykz4

Foto: redakce

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru