Mladík ve večerkách bral vše, co mohl obratem prodat
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: E-DENÍKY
Chomutov

Chomutov – Vykradení prodejen oznámili jejich provozovatelé asi týden po sobě. V obou případech se neznámý pachatel dovnitř dostal po rozbití skleněné výplně výlohy či dveří.

Z obchodů pak odcizil zejména cigarety a tabák, z jednoho z nich navíc výherní losy v hodnotě přes 30 tisíc korun a finanční hotovost ve výši 5 tisíc korun. Ve druhém ho kromě tabákových výrobků zaujaly i cukrovinky v hodnotě několika tisícovek.

Škoda na odcizených věcech se v součtu vyšplhala na částku přesahující 90 tisíc, poškození skleněných výplní bylo v součtu vyčísleno na více než 12 tisíc korun.

Poté, co byly „vloupačky“ oznámeny, pustili se policisté do práce. Provedeným šetřením zjistili, že obě krádeže má mít na svědomí jedna osoba. „Tou je teprve devatenáctiletý mladík, který se po zadržení k těmto krádežím přiznal a uvedl, že odcizené věci posléze prodal,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Vyšetřovatel ho obvinil ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci. U soudu mu hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru