Agresivní muž poničil velký květináč, dovoloval se také na strážníky
MUŽ SI SVŮJ VZTEK VYBIL NA DEKORATIVNÍM KVĚTINÁČI. FOTO: MP CHOMUTOV
Chomutov

Chomutov – Obsluha městského kamerového systému zaznamenala jednání muže, který povalil velký dekorativní květináč u provozovny, vysypal z něj zeminu, následně jej vzal na rameno a praštil s ním o zem.

O kus dál převrátil stolek. Na místo dorazily hned dvě hlídky městské policie, které muže zastihly bezprostředně po činu. Opakovanou výzvu k prokázání totožnosti vždy ignoroval, takže jej strážníci poučili, že bude tedy předveden na PČR. Jenže muž byl také agresivní, což vedlo k použití donucovacích prostředků a přiložení služebních pout.

Vzniklá škoda nemohla být na místě vyčíslena a zadržený muž tak stejně musel vyčkat na příjezd PČR, aby mohla být událost dořešena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru