Tahle dvojka je celkem nenáročná. Brala vše, co viděla
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: CC0
Chomutov

Kadaň – Společnými silami se měli od začátku letošního roku dopouštět krádeží dva muži z Kadaně. Podle zjištění policistů si měli dotyční vždy po předchozí domluvě na různých místech v Kadani přisvojit několik věcí, které jim nepatřily.

„Takto měli získat například prodlužovací kabely na bubnu, jízdní kolo, koš s nářadím, dětská odrážedla anebo jezdecké boty. Pro uvedené věci si měli dojít do altánu u rodinného domu, na chodbu v mezipatře bytového domu, ale třeba i na zahrádku u restaurace," popsala rozsah výběru kradených věcí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nakonec však byli dopadeni a nyní jsou obviněni ze spáchání pokračujících trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Pokud jim soud vinu prokáže, hrozí oběma osmadvacetiletým mužům až dva roky za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru