Mladíkovi s mentálním postižením museli v ulicích dvakrát pomáhat strážníci. Pro matku přestává být zvladatelným
FOTO: MP CHOMUTOV
Chomutov

Chomutov – Nezvyklé chování návštěvníka obchodního domu v Černovické ulici v Chomutově přimělo pracovníka ostrahy přivolat hlídku městské policie. Muž přišel ostraze velmi zmatený a bylo patrné, že potřebuje pomoc.

Strážníci se vydali oznámení okamžitě prověřit. Jednalo se o mladíka s mentálním postižením, jeho řeči bylo jen obtížně rozumět, ale svým způsobem sdělil, že jeho opatrovníkem má být matka. Strážníci matce po telefonu vysvětlili situaci a syna jí přivezli domů.

Následující den ale mladíkovo jednání opět vzbudilo zájem městské policie, když se na jednom ze sídlišť pohyboval bosý po silnici. Po informování jeho matky o dané situaci doznala, že hoch začíná být nezvladatelný a občas dokonce i ji fyzicky napadne. Na místo byla přivolána ZZS a PČR a následně byl muž za asistence strážníků převezen do nemocnice k dalšímu ošetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru