ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Kadaň – Řidiče pod vlivem pervitinu přistihli v polovině dubna za volantem osobního vozidla kadaňští policisté. Půl hodiny před půlnocí ho zastavili ke kontrole v ulici kpt. Jaroše a provedli s ním orientační test na drogy, který vyšel pozitivně.

Policisté muže zadrželi a poté ho převezli do lékařského zařízení k odběru krve. „Rozbor krevního vzorku výsledek orientačního testu potvrdil, byla v něm totiž prokázána přítomnost metamfetaminu a amfetaminu. Na základě toho již policisté řidiči sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. U soudu mu za jeho spáchání hrozí peněžitý trest nebo zákaz činnosti, v krajním případě i odnětí svobody až na jeden rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru