Pro cigarety si jezdil Mostečan do Free shopu. Jenže za ně zapomínal platit
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutovsko – Několik krádeží cigaret z prodejny tzv. „Free Shopu“ na Chomutovsku má mít podle zjištění policistů na svědomí 38letý muž z Mostu. Ten si vyhlédl prodejnu nedaleko hranic s Německem a opakovaně ji pak navštívil. V jednom případě tam ve stejný den zašel dokonce dvakrát a pokaždé odcházel s dvěma kartony cigaret, které však nezaplatil.

Při dalších dvou „výpravách“ do prodejny si měl vždy odnést po třech kartonech. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 15 tisíc korun. Totožnost neznámého muže se nakonec i s přispěním svědků podařilo policistům zjistit. Jedná se o recidivistu, který byl za majetkovou trestnou činnost již dříve odsouzen a teprve před rokem propuštěn z výkonu trestu," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Za nynější krádež mu tak hrozí až tříleté odnětí svobody.

Za podobné jednání, tedy krádež cigaret z „Free Shopu“ řeší momentálně policisté na Chomutovsku i další dva podezřelé. Ti měli odcizit cigarety v hodnotě přesahující 18 tisíc korun při jedné „společné akci“ v jiné prodejně, také nedaleko hranic. V tomto případě se jedná o muže a ženu, oba ve věku 33let. Také oni již byli kvůli krádeži v minulosti trestáni, i jim tedy hrozí až tři roky za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru