AKTUÁLNĚ: V kraji je několik nehod. Na Litoměřicku srazilo auto cyklistu, na Děčínsku řeší policisté nehodu s motorkářem
Nehoda na Děčínsku. Foto: čtenář
Chomutov

Ústecký kraj - V neděli odpoledne se silnicích v Ústeckém kraji stalo několik dopravních nehod. Aktuálně řeší nehody policisté na Děčínsku a Litoměřicku.

Krátce před polednem se stala dopravní nehod u obce Růžová na Děčínsku. "Došlo tam k čelnímu střetu osobního automobilu a motocyklem. Motorkář byl cizinec a byl letecky transportován do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Podle policejního Centra dopravních informací bude silnice neprůjezdná do čtvrté hodiny odpoledne.

Další nehoda se stala v obci Úpohlavy na Litoměřicku, kde se střetl osobák s cyklistou. "Podle prvotních informací cyklista pravděpodobně nedal vozidlu přednost. U řidiče i cyklisty byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem," řekla mluvčí. Silnice byl měla být průjezdná okolo páté hodiny odpoledne.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru