OBRAZEM: V Děčíně došlo večer k vážné železniční nehodě! Vlak se srazil s autem. Na místo letěl i vrtulník z Prahy
Foto: redakce
Chomutov

Děčín, Březiny, Bechlejovice – Profesionální hasiči z děčínské stanice, dobrovolní hasiči z Děčína-Starého Města, drážní hasiči z Ústí nad Labem, záchranáři i policisté vyjeli v pondělí 12. června 2023 v 18:06 k železniční nehodě u Březin na Děčínsku, v části Bechlejovice. Podle oznámení došlo ke srážce vlaku a auta.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů potvrdil, že záchranáři zasahovali v pondělí večer u železniční nehody v Březinách. Jedna nezletilá osoba byla převezena sanitním vozem do ústeckého traumacentra a jedna dospělá osoba s vážným zraněním leteckou záchrannou službou Praha také do ústeckého traumacentra. Na místě dopravní nehody zasahovali kolegové z pražské letecké služby, protože ústecká letecká služba byla u jiného případu. Událost je nyní v šetření.

1206vlaktri

1206vlakpet

1206vlakdva

1206vlakctyri

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru