VÝSTRAHA: Meteorologové varují před vysokými teplotami. Ty budou dnes atakovat třicítky
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Ústecký kraj - Od dnešního dne platí výstraha ČHMÚ na úterní vysoké teploty. Meteorolové o tom informují na sociálních sítích.

„V přílivu teplého vzduchu od jihozápadu budou v úterý (20. 6.) nejvyšší odpolední teploty v průměru vystupovat na 28 až 32 °C. Teploty přes 31 °C budou dosahovány v odpoledních a podvečerních hodinách v polohách do 600 m n. m., nejtepleji bude v Polabí, na jihu a jihozápadě Čech," uvádí Český hydrometeorologický ústav.

Meteorologové také předběžně varují, že ve středu a ve čtvrtek překročí místy odpolední teploty 31 °C. Pravděpodobně ve čtvrtek a v noci na pátek se místy od západu vyskytnou silné bouřky doprovázené nárazy větru, přívalovými srážkami a kroupami.

Předpovědi počasí a aktualizace výstrahy můžete sledovat ZDE.

Foto zdroj: FCB Český hydrometeorologický ústav

2006vystraha

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru