Lidé obdivovali um pilota záchranářského vrtulníku. S pacientem odletěl do Prahy do popáleninového centra
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutov – K vážné nehodě došlo v pondělí odpoledne na silnici I/13 v Chomutově u zastávky U Lávky. Nešlo nicméně o dopravní nehodu, ale o pracovní úraz.

 

Policisté se touto událostí zabývají. „Při opravě stržené troleje, kterou prováděl elektrotechnik z plošiny opravárenského vozidla, došlo k jeho zasažení elektrickým proudem. Muž utrpěl zranění a byl letecky transportován do nemocnice. Okolnosti této události jsou předmětem vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská a dodala, že k úrazu elektrotechnika nedošlo v důsledku dopravní nehody, která se v tomto místě stala krátce předtím a při níž autobus zavadil o plošinu zmíněného opravárenského vozidla.

Na sociálních sítích se objevilo video přistávacího manévru záchranářského vrtulníku, které sklízí v komentářích velký obdiv. Podívat se na něj můžete ZDE. „Zdravotníci zasahovali u muže, který byl poraněn zásahem elektrického proudu. Transportovali jsme jej na popáleninové oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady," potvrdil informaci mluvčí ZZS Ústeckého kraje Prokop Voleník.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru