OBRAZEM: Cesta kolem světa, kouzla nebo hrátky s bublinami. Mateřinka v Březně se loučila s předškoláky
Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno u Chomutova – Čtvrteční odpoledne v Březně u Chomutova patřilo místním předškolákům. Ti totiž byli pasováni na školáky.


Program zahájila starostka obce Marie Táborská, která dětem popřála šťastný vstup do nové etapy života. Poté následovala besídka, kterou děti s učitelkami připravily pro rodiče. Předvedly cestu kolem světa, konkrétně obyvatele jednotlivých světadílů. Po vystoupení předškoláci byli pasování na školáky a dostali šerpy „Školáček 2023“.


Akce pokračovala na zahradě školky. Tam na všechny čekal kouzelník se svou show, děti si mohly vyzkoušet žonglování, tvoření zvířátek z balonků nebo dělání bublin.


Nechyběl ani tanec, fotokoutek nebo tvořivé dílničky.

FOTO

2406brezno1

2406brezno2

2406brezno3

2406brezno4

2406brezno5

2406brezno6

2406brezno8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru