Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Lounsko - V pondělí krátce před třetí hodinou odpoledne vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Bítozeves k dopravní nehodě dvou osobních aut, která se stala u obce Výškov na Lounsku.

Obě osobní auta zůstala po nárazu v poli. Při nehodě se, podle policie, zranili dva lidé. Ty si převzala záchranná služba. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru.

V tuto chvíli vyšetřují policisté ještě další nehodu. Ta se stala u Podbořan na výpadovce směrem na Vrutek. „Jedná se o nehodu tří osobních vozidel a je tam jedno lehké zranění," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová s tím, že přičiny a okolnost dopravních nehod jsou předmětem dalšího vyšetřování

FOTO

2606vyskov1

2606vyskov3

2606vyskov4

2606vyskov5

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru