Klášterec čeká přes léto dopravní dusno. Tranzitní doprava ať se mu raději vyhne
Ilustrační foto: redakce
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Klášterec nad Ohří se bude muset vypořádat s dopravními komplikacemi. Z důvodu kompletní rekonstrukce vodovodů a kanalizace, která bude zahájena v polovině července, bude na tranzitní komunikaci městem, tedy v ulici Osvobozená, řízen provoz kyvadlově.

„Severočeská vodárenská společnost bude kompletně během dvou let obnovovat svou infrastrukturu. V červenci vypukne asi ta nejzásadnější část, kdy se ve městě musí zavézt na dva až tři týdny kyvadlový provoz ulicí Osvobozená. Pak už bude provoz veden jak ulicí Osvobozená, tak Nádražní, takže by mohl být více plynulý," vysvětlil situaci starosta Štefan Drozd. V tomto režimu bude provoz probíhat až do konce listopadu.

Na jaře příštího roku pak začne druhá etapa. „Místní si poradí, protože budou vědět, kudy projet. Nicméně kamiony a další velká přeprava bude problém. Pokud to bude tedy jen trochu možné, doporučuji se Klášterci zcela vyhnout. A to i proto, že zároveň s touto akcí se začne stavět okružní křižovatka na silnici I/13 na křižovatce s odbočkou na Kadaň," apeluje na motoristy starosta Drozd.

SVS oprava vodovodu

Ilustrační foto: SVS

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru