Klášterec chce nabídnout lidem krásný výhled. Jak bude vypadat nová rozhledna?
Inspirací může být například Krásenská rozhledna. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec na Ohří – Město plánuje revitalizaci zalesněného vrchu za Kolibou Satanka. V letošním roce začne projektovat skill/trail park pro děti a do budoucna chce na vrchu postavit také rozhlednu.

„Rádi bychom z místa, kde se lidé necítí bezpečně, udělali lokalitu, kde se budou scházet děti, sportovci a bude zde vhodné vyžití," informuje město na svém webu.

Z vrcholu by mohl být pěkný výhled na město a okolí. „Nyní hledáme inspiraci, jaký typ rozhledny se vám líbí. Budeme rádi, když nám zašlete třeba fotografii některé rozhledny, kterou jste navštívili, nebo nějakou namalujete, případně vytvoříte pomocí umělé inteligence. Fantazii se meze nekladou. Nebo třeba jen pošlete odkaz na rozhlednu na internetu, která vám padla do oka. Prosíme o zasílání na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do konce letních prázdnin," vyzývá své obyvatele ke spolupráci vedení města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru