V pondělí začne několikaměsíční rekonstrukce silnice mezi Jáchymovem a Božím Darem
Ilustrační foto: ŘSD
Chomutov

Boží Dar – V pondělí 10. července plánuje Ředitelství silnic a dálnic Karlovarského kraje zahájit velkoplošnou opravu asfaltového souvrství na téměř 2 km dlouhém úseku silnice I/25 mezi Jáchymovem a Božím Darem.

Stavební práce zahrnují výměnu horních krytových vrstev a pročištění odvodnění.

„Na základě diagnostického průzkumu byly na stávající vozovce zjištěny poruchy, jako je ztráta asfaltového tmelu, výtluky, vysprávky, různé typy trhlin a vyjeté koleje. V pondělí zde pro řidiče dojde k dopravnímu omezení v podobě částečné uzavírky s řízeným kyvadlovým provozem," vysvětlilo důvod opravy ŘSD Karlovarského kraje.

Zhotovitelem rekonstrukce za 14,15 mil. korun je společnost Silnice Topolony a.s. Stavební práce by dle plánu měly být hotové na podzim letošního roku. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru