Březenští hledají název pro své letošní víno a zvou na vinné trhy
Na vinných trzích se představí i vinařství z Vičic, kde vinná réva roste na svazích s výhledem na Nechranickou přehradu. Foto: Vičické vinařství Mikulášek
Chomutov

 

Chomutovsko – Březno u Chomutova je obklopeno řadou vinic. Obec má i své vlastní obecní vinice. Sklizené víno se z nich již zpracovává a obec Březno vyhlásila na sociálních sítích anketu.

„Ve Vičickém vinařství Mikulášek zpracovali posbírané víno na obecní vinici U Zrcadla a my teď pro něj hledáme originální název. Pomůžete nám? Do 25. 7. pište do komentářů vaše nápady," hlásá facebookový profil obce Březno. V sobotu se k tomu v parku budou konat Vinné trhy, kde se představí vinaři z okolních vinic, ale i z Mostecka, Lounska a Roudnicka. K dostání bude i nealko, limonády, domácí koláče a k poslechu budou hrát kapely. Vinné trhy začínají ve 14 hod. a končí ve 22 hod.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru