Pouliční umělci dnes ovládnou Studentské náměstí v Kadani
Kapela Asi 20?! hraje především české populární covery. Reprefoto: Party Sound
Chomutov

Kadaň – Pouliční umělci chystají další z buskingových večerů, tentokrát se posluchačům představí kapela s názvem Asi 20?! Začíná se v 18 hodin.

Už jste slyšeli o buskingu? Pokud ne, dozajista jste se s ním už někdy alespoň setkali. Jedná se o pouliční umění provozované na veřejném prostranství. Umělci oživují svým hudebním (nebo jiným) vystoupením místa, která nejsou primárně k umělecké produkci určená, a zpříjemňují tak lidem okamžiky běžného dne. Za to jim posluchači hází do klobouku nebo jiné k tomu určené nádoby drobný příspěvek, tak si nezapomeňte vzít drobné, ať můžete účinkující umělce ocenit.

Kapela Asi 20?! se zaměřuje především na pop, rock a folk, hraje covery českých interpretů, jako je Tomáš Klus, Pekař, Divokej Bill, Jelen ale také Michal Tučný a staré známe písničky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru