Přehled ranních nehod. Auto v horách skončilo mimo vozovku, pod Kamencovým jezerem letělo přes střechu
Ilustrační foto: HZS
Chomutov

Chomutov – Třemi dopravními nehodami se zabývají dopravní policisté od rána na Chomutovsku. K první došlo přímo v Chomutově v Mostecké ulici těsně před sedmou hodinou ráno. V osm hodin vyletěl vůz ze silnice I/7 za Horou Svatého Šebestiána. Poslední nehoda byla ohlášena deset minut po osmé hodině v Bezručově ulici. 

Druhá zmiňovaná nehoda se obešla bez zranění. Policisté zjišťují příčiny a okolnosti nehody, pravděpodobně jel řidič příliš rychle. Při nehodě poblíž Kamencového jezera se jeden člověk lehce zranil, a kromě policistů přijeli na místo také zdravotníci. „Vůz dostal smyk a převrátil se přes střechu, nakonec ale zůstal stát na kolech. Řidič se lehce zranil a zdravotníci jej převezli k vyšetření do nemocnice. Řidiči nepožili alkohol," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V Bezručově ulici se srazila dvě auta, místo je s opatrností průjezdné. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru