Foto: Zámek Krásný Dvůr
Co se chystá

Krásný Dvůr – Oblíbená a tradiční strašidelná cesta zámeckým parkem v Krásném Dvoře letos připadá opět na dva dny, a to konkrétně na 25. a 26. října 2024.

Začátek stezky se nachází na zámeckém nádvoří a pokračovat bude do zámeckého temného parku osvětleného jen loučemi a lampiony. Tam budou na návštěvníky po celé trase čekat tajemné bytosti a strašidla, která v Krásném Dvoře ožívají tradičně koncem října. Prostě zážitek, na který se hned tak nezapomíná…

Trasa, která je dlouhá cca 45 minut, vede z hlavního nádvoří zámkem a pokračuje přes zahradu k Hraběcí studánce a kolem Mariánského dubu dále do parku. Skupiny návštěvníků budou odcházet v krátkých intervalech po oba večery vždy mezi 18. až 21. hodinou.

Vstupenky na konkrétní čas je nutné si zakoupit přes online prodej na webových stránkách státního zámku Krásný Dvůr.

Po oba večery bude možnost si na nádvoří zámku užít strašidelné grilování, zakoupit kávu a něco dobrého. Na děti bude čekat herna, malování na obličej a stánky s perníčky, lampiony nebo například s hračkami. (TZ)

sc web strasidelna cesta2x 459eb

 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru